Paras Pikalaina / Pikavippi 2018

Pikavipit ja pikalainat jatkavat suomalaisten suosiossa myös vuonna 2018, ja mikäpä ihme tämä olisikaan, sillä ne ovat vieläkin helpoimpia ja kätevimpiä tapoja saada lainaa nopeasti kun rahan tarve iskee kovaa.

Tämän takia ajattelimme tehdä tälläisen kirjoituksen auttamaan sinua valitsemaan paras pikavippi tai pikalaina, oli tilanteesi lähes millainen tahansa. Lähteenä tähän kirjoitukseen on käytetty Seriffilaina sekä Pikaluottokeidas.fi sivustojen artikkeleja pikavipeistä ja pikalainoista.

Kuinka löytää se paras pikavippi?

Pikavipin tai lainan metsästys alkaa yleensä tarpeella. Harva vain päättää tuosta vain hakea 300 € vippiä, vaan yleensä vippiä haetaan koska tarvitaan joku tietty summa rahaa. Monesti tämä on ulkoisten tekijöiden sanelema, esimerkiksi auton korjauslasku, johon pitää maksaa 400 euroa. Joskus se voi olla myös kulutusta varten, mutta yleensä silloinkin on mielessä joku summa, joka saattaisi olla tarpeen.

Tämän takia se sopivan lainasumman valinta ei yleensä tuota pahemmin vaikeuksia, ja jätämmekin sen tarkastelun tässä ajansäästämiseksi kokonaan pois.

paras pikavippi

Ehkäpä se tärkein käytännön kannalta monille on se, paljonko lainalle saa maksuaikaa. Se vaikuttaa kaikkein eniten siihen, paljonko lainaa pitää joka kuukausi lyhentää. Tämä taas näkyy eniten arjessa, ja on se merkittävin tekijä sille, voiko pikavippiä ylipäätänsä saada. Jos kuukausierät ovat liian suuret, ei niitä pysty maksamaan, ja lainaa ei myöskään myönnetä. Pikavippejä pienillä kuukausierillä on kuitenkin saatavilla, joten tätä kautta on mahdollista muutoinkin vaikuttaa saamiinsa lainoihin.

Mitä suurempaa lainaa tarvittaan, sitä pidempiä ovat myös maksuajat. Useimmilla raja takaisinmaksujen kanssa alkaa tulla siinä 300 € paikkeilla jo nopeasti vastaan, ja harva pystyy lyhentämään pikavippiä 1000 euroa tai enemmän kuukaudessa. Tämän takia jos halutaan suurempia lainoja, tarvitaan myös tarpeeksi pitkä maksuaika pikavipille.

Toinen merkittävä tekijä, joka vaikuttaa kuukausierien suuruuteen on tietenkin lainan korot ja kustannukset. Suuret kustannukset nostavat takaisinmaksettavaa summaa, joka tekee vipin sekä kalliiksi, että myös nostaa sen kuukausittain maksettivien erien suuruutta. Tämän takia mitä halvemmalla vippiä saa, sitä parempi. Monesti kuitenkin halpa hinta tekee sen, että lainaa ei anneta niin helpolla. Tämän takia lainat menevätkin sillä tavalla tyhmästi, ette niille kellä rahaa on annetaan halpaa lainaa, kun taas köyhemmille tarjotaan vain kaliita pikavippejä. Näin se valitettavasti menee, eikä sille oikein voi mitään.

Tärkeintä kuitenkin pikavipin otossa on saada maksuerät kohdilleen. Väärin mitoitettuna ne joko tekevät vipistä turhan kalliin, tai sitten ne nostavat lainan kokonaiskustannuksia turhan korkeiksi. Hetki kannattaakin käyttää siihen, että arvioi mikä mahtaisi olla se sopiva taso.

Kun saa mahdollisimman edullista lainaa, sopivalla kuukausierällä ja haluammallaan summalla, on tehnyt pikavippivertailun oikein. Nämä 3 asiaa ovat ne tärkeimmät, ja kun panostat niiden saamiseen oikealle tasolle, pääset jo todella pitkälle. Se onko kyseessä kulutusluotto vai pikalaina on näihin verrattuna toissijaista.

Keskity siis oikeisiin asioihin, ja tee oikeat valinnat, ja kaikki sujuu helpommin, vähemmällä stressillä ja halvemmalla.

No comments yet

Leave a Reply: