Pikavippi 18v

Kaikkein vaikenta tänä päivänä on saada pikavippi 18 vuotiaana. Lainaehdot ovat selvästi tiukemmat kuin hieman iäkkäämmillä lainaajilla, jonka lisäksi moni paikka on kokonaan jopa lopettanut lainan antamisen näin nuorille lainaajille. Seurauksena onkin sivustojen kuten pikavippi18vuotiaalle.fi ja muiden saman tyylisten sivustojen esiintulo. Ne ovat alkaneet neuvoa 18-vuotiaita, mistä he oikein voivat nykyään 2018 saada pikavipin.

Vaikka se on selvästi vaikeampaa kuin ennen, ei se onneksi vielä ole mitenkään mahdotonta. Tätä kirjoittaessa vaikuttaa olevan noin 10 sivustoa, jotka ovat vielä valmiita lainaamaan myös 18v lainaajille.

18 vuotiaiden lainat

pikavippi 18v

 

Se kuitenkin että vippiä ollaan valmiita myöntämään ei kuitenkaan tarkoita, ettäkö sitä saisi yhtä hyvillä ehdoilla kuin muut. Pikavipit 18v ovatkin keskimäärin kalliimpia ja lyhyemmällä laina-ajalla kuin esimerkiksi 20 vuotiaiden saamat pikalainat. Se on vain valitettava tosiasia, että nuoremmat eivät voi saada lainaa aivan yhtä hyvillä ehdoilla kuin toiset.

Kuitenkin lainafirmojen välillä vaikuttaa 18 vuotiaiden kohdalla suuremmat erot kuin jopa yleensä. Lainojen kustannukset voivat vaihdella todella rajusti, jonka lisäksi tarjolla oleva laina-aika voi vaihdella hyvin paljon eri lainaajien välillä. Ja vaikka suurin osa tarjotuista lainoista on pikavippejä, on tarjolla myös joustoluottoa 18-vuotiaille jos he sellaisen haluavat. Kuitenkin erityisesti kulutusluottoja ei oikein tarjota laisinkaan 18 vuotaiille lainaajille.

Pahimmillaan pikavippi 18 vuotiaalle voi olla todella kallis, mutta toisaalta se on myös mahdollista saada kohtuullisin hinnoin, kunhan vain katsoo tarkasti mistä lainansa ottaa. Ja tämän takia onkin hyvä että mainitsemamme tapaiset pikavippivertailut ovat alkaneet vertailla juuri 18-vuotiaiden pikavippejä. Niissä nimittäin vaikuttaa sitä eroa oikeasti eniten olevan.

Jos olet siis 18v ja haluat sen parhaan pikavipin jo tänään, niin ei kuitenkaan kannata hätäillä, vaan katsoa rauhassa eri firmojen tarjoamat, ja jos mahdollista, kilpailuttaa laina myös useamman rahoituslaitoksen välillä. Mitä enemmän aikaa jaksat käyttää, sitä enemmän voit monesti säästää. Ja jos lainasummat nousevat useamman sadan euron ylitse, voi säästökin olla parhaimmillaan monta sataa euroa. Varsinkin mitä pidempi laina-aika on kyseessä, sitä tärkeämpi on olla tarkkana vipin kustannusten kanssa.

Pikavippi 18v netistä

Netti on yleensä se helpoin paikka nuorille lainaajille saada rahaa, jonka takia 18-vuotiaiden pikavippien suosio on aika tasainen. Mistä muualtakaan he sitä rahaa saisivat, varsinkin jos sitä täytyy saada todella nopeasti.

Jos siis tarvitset rahaa nopeasti, ota pikavippi heti, ja hoida rahatilanteesi nopeasti kuntoon. Älä kuitenkaan ota vippiä, jos et usko kykyysi maksaa se takaisin. Ongelmat voivat nimittäin olla pahoja, jos et saa maksettua lainaa takaisin riittävän nopeasti. Se on ensiarvoisen tärkeää, joten varmista aina se tarkkaan ennen kuin haet lainaa. Parempi hetki pohtia, kuin sitten hetken päästä katua.

No comments yet

Leave a Reply: