Rahavaikeuksia? Lue nämä vinkit

Tarina ei ole niin epätavallista. Se on yksi, joka löytyy joka päivä koko maassa. Kuukausittaiset laskut tulevat ja velkamäärä on suurempi kuin tulojen määrästä, joka on käytettävissä maksaa laskut.

Miten se tapahtui? Yksinkertaisesti sanottuna, ajan mittaan velka pidetään laskemalla kun tulot pysynyt suunnilleen samana. Yksi uuden luottokortin toisensa jälkeen tarjottiin, hyväksytty ja hyväksytty. Uutta autoa tai kotona sitten lisättiin taikinaan. Ja hetken kaikki näytti hyvältä ja majaili pystyssä. Sitten oli osunut maksu tai liikaa ostoksia tai yksi luottokorttiyhtiöt hyppäsi korot osaksi 20% tai enemmän, ja joka kallistuu kaiken yli. Kysymys tulee nyt, mitkä ovat vaihtoehdot, ja mitä voidaan tehdä tilanteen ratkaisemiseksi.

Yksi ensimmäisistä ja parhaita vaihtoehtoja on tutkia alhainen korko vakauttamista velkaa. Pohjimmiltaan, velkajärjestelyihin on, jos löytää tapoja alentaa korkoa velasta olet velkaa tasolle, joka voi maksaa. On olemassa useita tapoja, joilla tämä voidaan tehdä:

Henkilökohtaisesti neuvotella lainanantajien ja alentaa korkoja tai laajentamalla ehdot maksuista. Näin voit alentaa yleistä maksun kohtuullinen hintataso.

Ottaa kotiin pääoma lainan konsolidoida kaikki maksut yhdeksi pienempiä ja halvempia-maksua käyttämällä kodin vakuudeksi. Jos olet tasalla maksuja ja on riittävästi oman kodin, tämä voi olla varteenotettava vaihtoehto. Varmista kuitenkin, että olet heittää luottokortteja ulos niin tätä ei tehdä uudelleen tulevaisuudessa. Myös tilastot osoittavat, että 2 vuodessa monet asunnon, jotka ovat käyttäneet tätä mahdollisuutta todella on velkaa saman verran enemmän jatkuvasti päästä luottorajan. Muista, että tämä ei ole vain yksi tapa lisätä velkaa.

Jälleenrahoittaa auton. Monet meistä eivät ajattele tätä vaihtoehtona. Mutta auton tai autoja on voimavara, jota voidaan käyttää vakuutena. Vaikka se ei ehkä riitä kattamaan kaiken, se on paikka alkaa etsiä pienempi korko velkajärjestelyihin.

Keskustele National Foundation for Credit Neuvonta (NFCC). Jos et tunne, että voit neuvotella oman luottokorttiyhtiöt itse, tämä ryhmä voi auttaa sinua saamaan sen tehdä. Ne sitoutuvat keskusteluja puolestasi. Se on voittoa tavoittelematon ryhmä, joka saa maksaa velkojien joten ne maksetaan kun olet suorittanut neuvotteluprosessia. Tämä voi olla win-win molemmille sinulle ja luottokorttiyhtiöt.

Kumpi näistä vaihtoehdoista valitaan, tai vaikka valita yhdistelmän useita vaihtoehtoja, muista lopullinen päämäärä. On kokonaan poistaa kuristaa velkaa vaikuttaa negatiivisesti elämään ja tulevaisuuteen. Tämä ei ole yksinkertainen hätävara nyt, siitä pitää tehdä pitkän aikavälin suunnitelma, joka on paineistettu. Ja kun olet tehokkaasti poistanut velan alhainen korkotaso vakauttamista, sinun ei pitäisi päätyä sinne uudelleen tulevaisuudessa.

Se vie aikaa ja energiaa harjoitus velan vakauttamista suunnitelma, joka toimii sinulle. Sen lisäksi, että edellä mainitut vaiheet on tutkittava, yksi täytyy myös kiristää hihnan ja etsittävä keinoja leikata kustannuksia kuukausittain niin, että asut omassa keinoin. Kun tämä yhdistetään velkajärjestelyihin katsoin edellä, löydät paremman taloudellisen tasapainon kuin luuletkaan mahdollista juuri nyt.

No comments yet

Leave a Reply: